Over ons

ATELIER9 Interieurprojecten is ontstaan uit een samenwerking tussen 3 interieurontwerpers met dezelfde ambitie. Nadat we besloten samen een werkruimte te delen, voelde het zo goed, dat het onvermijdelijk was dat we samen gingen werken. Met tientallen jaren aan werkervaring als zelfstandig ontwerpers werd het tijd om officieel samen verder te gaan in een nieuw bedrijf. Daarbij leggen we de nadruk op het ontwerpen en realiseren van totaalprojecten. Met alle drie onze eigen kracht en inbreng, wat zorgt voor perfecte synergie. 3 x 3 = 9.

Visie op samenwerken

Wij vinden het belangrijk dat we positieve samenwerkingen aangaan, zowel met onze klanten als onze samenwerkingspartners. Wij houden van open communicatie, korte lijnen en transparantie. Wij vinden dat onze klanten moeten weten waar ze aan toe zijn en proberen bij verbouwingen kosten in een zo vroeg mogelijk stadium in kaart te brengen. En door onze zorgvuldig geselecteerde vakmensen en leveranciers leveren we samen de beste kwaliteit! 

Visie op interieur

Een ruimte moet ervoor zorgen dat iemand zich goed voelt. Dat de sfeer en stijl klopt bij de persoonlijkheid van een opdrachtgever. Een juiste balans tussen kleuren en materialen vinden we belangrijk, maar we zoeken wel net dat contrast op. Door organische vormen te combineren met strakke belijningen; vergrijsde tinten met net die accentkleur die het spannend maakt; of de combinatie van onverwachte materialen. Zodat we elke keer weer dat unieke interieur creëren wat past bij jou als opdrachtgever. 

Oprichter | Interieurontwerper

Karlijn Loo

Karlijn is de energieke alleskunner. Ze is de spin in het web van ATELIER9 en het grootste organisatietalent. Meestal is zij het eerste aanspreekpunt wanneer je contact met ons opneemt. Binnen het ontwerpproces ligt haar kracht in de sfeerbepaling en de materiaalkeuze. Daarnaast heeft ze een meesterlijk oog voor detail.

karlijn@atelier9interieur.nl 
06-19598431

Oprichter | Interieurontwerper

Tanja Zweers

Tanja is de ambitieuze doorpakker. Zij zorgt ervoor dat de uitvoer van een project vlekkeloos verloopt en stemt alles af met onze partners en leveranciers. Daarnaast wordt het budget strak in de gaten gehouden. Binnen het ontwerpproces is ze het liefst aan het tekenen en bedenkt ze de meest verrassende indelingen en oplossingen.

tanja@atelier9interieur.nl 
06-14430977

Oprichter | Interieurontwerper

Linda van Houts

Linda is de creatieve conceptdenker. Zij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van ATELIER9 en zorgt ervoor dat onze uitstraling en kwaliteit consistent is door alle projecten heen. In het ontwerpproces is het bedenken van het concept haar kracht. Daarnaast zorgt Linda voor de out-of-the-box elementen binnen het ontwerp.  

linda@atelier9interieur.nl 
06-24266202

Junior Interieurontwerper

Judy Heesterbeek

Judy is als junior interieurontwerper nauw betrokken bij Atelier 9. Als stagiaire begonnen en ze was al snel van toegevoegde waarde binnen het bedrijf. Zowel op creatief als technisch vlak. Judy zorgt binnen Atelier9 o.a. voor het uitwerken van 2D en 3D realisaties en daarnaast denkt en ondersteunt zij mee in het ontwerpproces van een interieurontwerp.

judy@atelier9interieur.nl 

Aannemer | Mede-eigenaar MHB

Thijs Heus

Thijs is het aanspreekpunt vanuit MHB. Samen met zijn compagnons Sjors van Zoggel en Tommie van Kolk zorgen zij ervoor dat onze ontwerpen perfect gerealiseerd worden tot in detail. Door hun brede vakkennis, technische vaardigheden, korte lijntjes tijdens het verbouwingsproces en transparante communicatie een fijne partner in het gezamenlijk realiseren van een interieurproject

 

info@mhbvastgoed.nl 
06-12929124
mhbvastgoed.nl 

Projecten