Werkwijze

Nadat jouw vraag bij ons is binnengekomen nemen we contact met je op. Afhankelijk van de grootte van het project plannen we een persoonlijk gesprek in. We bespreken wat je graag zou willen veranderen aan je interieur en zetten jouw wensen op een rij. Wil je bijvoorbeeld graag een ontwerp voor een bestaande ruimte, of wordt het een verbouwing waarin je totaal ontzorgd wilt worden? We leggen uit hoe het ontwerptraject er uit ziet en wat onze mogelijkheden zijn. Op basis van dit gesprek maken we een offerte.

Afhankelijk van jouw vraag kan het ontwerp bestaan uit de volgende onderdelen:

Interieurconcept

De sfeer van het interieur is de basis en ook het uitgangspunt van het totale ontwerp. We starten dan ook altijd met een sfeerbepaling en stemmen dit met je af. Dit rollen we daarna verder uit met keuze voor materialisatie en kleur. Deze presenteren we in een conceptbespreking bij jou thuis of in onze studio. We leggen dan de verschillende stalen aan je voor, zodat je de sfeer kunt voelen en zien. 

Indeling

Aan de hand van jouw wensen werken we de ideale indeling uit. Vaak doen we hierin een aantal suggesties die we samen bespreken tijdens de conceptbespreking. Indelingen werken we naar wens uit in 2D, 3D en zelfs fotorealistische impressies. Je krijgt hiermee een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. 

Voor grote verbouwingen zorgen we ook voor bestektekeningen zodat de aannemer er mee aan de slag kan.

Productsuggesties

Passend bij de indeling en het interieurconcept zoeken we de tofste meubelen, armaturen en accessoires. Het hele ontwerp gaat nu een geheel vormen en puntjes worden op de i gezet. 

Maatwerk

Maatwerk tilt een ontwerp naar een hoger niveau. Denk hierbij aan een keuken, kasten, of meerdere functies die verwerkt worden in een meubel. De ruimte wordt optimaal benut en we kunnen op deze manier verrassende elementen toevoegen aan de ruimte. Precies passend in het ontwerp. 

Verlichting

Goede verlichting mag niet ontbreken in een sfeervol interieur. Verlichting heeft een hele grote invloed op de beleving van een ruimte. Daarom is een passend lichtplan altijd onderdeel van een interieurontwerp. Dit kan variëren van een armaturenplan in een bestaande woning, tot een geheel nieuw verlichting- en elektraplan voor totaal renovaties of nieuwbouw.

Projectplanning

We vragen offertes op voor de verschillende onderdelen, verzamelen de juiste leveranciers en vakmensen voor het project. Samen met de aannemer maken we een planning en begroting die we uitvoerig met je bespreken. 

Realisatie

We kunnen je ontzorgen in de totale uitvoer van het ontwerp. We werken hiervoor samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en vakmensen.

Afstyling

De afstyling is de kers op de taart. Als het hele interieurontwerp is uitgevoerd en alle meubelen op hun plek staan komen we langs met accessoires die het interieur helemaal afmaken. De combinatie van de juiste accessoires en je persoonlijke spullen geven het interieur net dat unieke gevoel.