Verrassend met lef

Naam: Incentro Utrecht 

Opdracht: Voor dit industriële kantoorpand in Utrecht werd een compleet nieuw interieur gezocht. Een interieur wat verrassend zou zijn, tevens de functionaliteit moest waarborgen en lef mocht uitstralen. Daarnaast was het hergebruiken van bestaande elementen een zeer grote wens en het verbeteren van akoestiek een must.

Concept: Door het toepassen van maatwerk in combinatie met de bestaande maatwerkkasten ontstond de perfecte combinatie. D.m.v. dit maatwerk konden we binnen de grote open ruimte diverse ruimtes realiseren, die multi-inzetbaar zijn. In het midden van de open ruimte hebben we een podium geplaatst en een grote bestaande kast aan de voorkant van dit podium teruggezet. Hierdoor ontstonden fijne werkplekken. We hebben gekozen voor een verrassend kleurenpalet waarin oranje (de huisstijlkleur van Incentro) een centrale rol inneemt. Door het toepassen van deze kleuren in de ruimte en de combinatie met mooie tijdloze meubels en accessoires ontstaat er een huiselijk gevoel binnen de werkomgeving. Tot slot hebben we gewerkt met akoestische panelen op een verplaatsbare harmonicawand en hebben we prachtige eyecatcher akoestische doeken toegepast (wederom in bestaande omlijstingen) voor het verbeteren van de akoestiek.

Het totale interieur werd de prefecte combi van oud en nieuw, gestoken in een passende uitstraling voor dit ambitieuze bedrijf. 

Credits: vb. vastgoedinrichter, Coenen concept, dutch deco, Flinders